Песента „Най-добър приятел“ е причината за успешната съвместна колаборация между Яна и Румен Борилов

В средата на месец Април, изпълнителите споделиха, че са готови да атакуват сърцата на феновете и музикалните класации с нов сингъл. От днес той вече е факт в официалния YouTube канал на Fantasy Group Media – FGM Records и се радва на интерес от страна на меломаните.

„Най-добър приятел“, както е озаглавен първият дует между младата надежда на попфолк сцената Яна и Румен Борилов, е вдъхновен от позитивизма на двамата артисти и в него те възпяват предателствата в живота, както и чистата и неприкосновенна любов между двама души.

В състава на авторския екип, обединил идеи за новото музикално предложение на Яна и Румен Борилов, влизат Силвестър Матеев-Силвър и Аркан /музика/, Калоян Коцев /аранжимент/, Силвър и Румен Борилов /текст/, Ангел Малаков /кларинет/, Миро Гагов /тарамбука/, Атешкан /китара/. Зад камерата застава Райко Райков.

Освен, че празнува премиерата на новото си видео, днес Яна е и рожденичка и от ранни зори не спира да получава честитки за личния си празник в социалните мрежи. Екипът на Green-News.bg пожелава на младата певица да бъде себе си, за да постигне всичко, за което мечтае!