На 25 Януари, звездният рожденик от музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ е Румен Борилов, който има двоен повод за празнуване.

Талантливият изпълнител отбеляза 31-вата си година, като подари на най-запалените си почитатели новото си парче. В деня на личния си празник, звездата от лейбъла „Fantasy Group Media“ направи ексклузивна премиера на „Саксофони“ – парче заредено с много енергия. В него специално участие взема бащата на Румен, а именно легендарният саксофонист Борил Илиев.

По-повод рождения си ден, в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, Румен Борилов написа трогателен пост: „И така… Времето лети и аз пораснах с още една година. В първите минути на моя 31 рожден ден искам да си пожелая да бъдат живи и здрави всички мой близки, защото това е най-ценното и да благодаря на Бог за моите деца, моята жена, родителите ми, всички мои истински приятели, както и за прекрасните моменти в моя живот!“

В публикацията си още, изпълнителят споделя, че е щастлив, че на този ден представя новото си парче, което е с изключителна важност за него, тъй като в него участва и баща му.

„За мен е чест и гордост да бъда с такъв голям музикант на една сцена, като
Борил Илиев! Надявам се да ви хареса моят подарък за Вас! Благодаря на всички, които помогнаха за реализацията на песента и клипа, а именно целият колектив на „Фентъзи Груп Медия“ и в частност Силвестър Матеев.“

За създаването на „Саксофони“ е отговорен самият Румен Борилов, който е написал музиката и текста. Аранжиментът е дело на Силвестър Матеев-Силвър и Калоян Коцев. Видеоклипът пък е заснет от Arso FX в деня на грандиозната лайв промоция на песента, която се състоя в края на миналата година. Видеото веднага грабна почитателите, тъй като то разказва музикалната история на гласовития певец.

Green-News.bg честитим рождения ден на Румен Борилов и му желаем много здраве, късмет и още хубави песни, с които да изкачи музикалните върхове.