Снимки: Vogue / Фотограф: Ани Лейбовиц

Популярната светска двойка се снимаха на корицата на известно списание.

В цялата им любовна прелест, канадският поп певец Джъстин Бийбър и любовта на живота му – Хейли Болдуин красят новата корица на американското списание „Vogue“ за месец Март. От списанието пуснаха част от специално заснетата фотосесия на влюбената двойка и интервюто им в интернет пространството.

От фотосите повече от ясно става, че Джъстин и Хейли се обичат повече от всичко, въпреки перипетите, които претърпяха самите те и тяхната връзка.

Изглеждат секси, щастливи и много влюбени – коментират феновете на известните личности.

„Ние сме просто двама млади, които се учат в движение. Няма да ви лъжа, че живеем в някаква безоблачна розова приказка. Винаги ще е трудно, въпрос на избор е. Човек не се буди всяка сутрин с мисълта, че е тотално влюбен в другия и той е перфектен. Това не е бракът. Но в него има друга красота – да искаш да се бориш за нещо, да се отдадеш на връзката, на желанието да изградите общо бъдеще. Важното е, че в края на деня той продължава да бъде моят най-добър приятел. И никога няма да ми омръзне!“ – споделя половинката на Джъстин в интервюто за „Vogue“.

Звездното семейство споделя, че обичат да си стоят вкъщи по пижама, да гледат филми, да слушат музика и да танцуват в кухнята.