Сексапилната миска и фитнес инструкторът изпъкнаха с нови отличия.

За всички е ясно, че Джулиана Гани и Илиян Найденов определено умеят да провокират и да завладяват виртуалното пространство. Звездната двойка умело боравят със социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, което със сигурност е нелека задача.

Да ангажираш потребителите в интернет пространството, да допринасяш с креативност, свежи идеи и да градиш доверие с хората, които те следват в социалните мрежи – това са само малка част от топ приоритетите на инфлуенсърите, с които моделката и фитнес инструкторът могат да се похвалят.

На пищна церемония, снощи се проведоха първите по рода си награди за „Инфлуенсър на годината“, където Джулката и Илиян бяха официално провъзгласени за едни от най-успешните инфлуенсъри у нас.

Илиян Найденов бе удостоен с приз за „Най-влиятелна личност в социалните мрежи“ в категория „Спорт и фитнес“, а Джулиана Гани се отличи в категорията „Червен килим“.

Щастливата двойка побързаха да споделят с последователите си отличията си и написаха: „Искам да благодаря на всички вас, които ни подкрепяте във всичко и смятате, че го заслужаваме! Ще продължаваме да ви мотивираме и зареждаме както със знания, така и с позитивизъм! Благодарим ви!“

Адриан Зурков, Биляна Йотовска, Ася Капчикова, Александра Петканова са само част от конкурентите, които Гани и Найденов успяха да преборят.