Джулиана Гани и нейният годеник Илиян избраха Бали за своята пролетна почивка, а от екзотичното място избраха звездната българска двойка за техни рекламни лица. 

Какво вече Ви споделихме преди дни, Джулката и Илиян Найденов отмарят на един от най-красивите острови в сърцето на Индонезийския архипелаг. Двамата ще прекарат цели две влюбени седмици на екзотичното местенце, а някои от нас ще се радват на красивите гледки, които те споделят в социалните мрежи, други пък ще злобеят и завиждат. Е, ние определено сме от първите.

Джулиана Гани замина за Бали, нае си личен фотограф

Една любопитна новина обаче пристигна днес на нашия имейл адрес и тя е, че Джулиана Гани и Илиян Найденов са станали рекламни лица на известен ресторант, разположен на красивият остров. Той носи интересното име „Sama Sama“ и е изключително модерен японски ресторант.

От „Sama Sama“ потърсили лично сексапилната двойка за съвместна работа, а Джулката и Илиян са повече от впечатлени от страхотното обслужване и вкусната храна, която се предлага в сърцето на Бали.

„Едно уникално изживяване, което не се забравя! Благодарим на ресторант SAMA – SAMA за прекрасното отношение в съвместната ни работа! Никога не съм очаквал, че в Индонезия ще има такъв голям интерес към нас като двойка! Май все повече се замислям да се пренесем тук за дълго!“ – написа фитнес инструкторът в интернет.

Интересно видео бе публикувано преди минути в YouTube, на което виждаме как влюбените гълъбчета престъпват прага на ресторанта и се наслаждават на всеки един миг.