Дългоочакваният музикален проект на балканската звезда Андреа, направи своята премиера в официалният YouTube канал на изпълнителката. Видеото ще се ротира в ефира на „Фен ТВ“.

„Егоист“ е един много различен, провокативен и личен за Андреа проект. Самата тя сподели това с почитателите си в социалните мрежи..

View this post on Instagram

За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не Ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен! “Това, което Господ ти е дал, никой не може да ти вземе!” Благодаря на целият екип и благодаря на Вас за вниманието !

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Всичко е изпипано до абсолютно съвършенство. Визиите на Андреа са убийствени, а песента, текстът и клипа са на световно ниво. Ниво, което само Андреа може да държи в България. След като не бе пускала поп-фолк проект с видеоклип от доста дълго време, Андреа успя да прикове вниманието към себе си с новият си проект.

Когато анонсираше предстоящото видео, Андреа споделяше кадри от „Егоист“ с меломаните в социалните мрежи, а те буквално полудяха..

Във видеоклипа участват статисти от „Статисти Флоров G“, а самият Георги Флоров влиза в ролята на пандата във видеоклипа.

Във видеото, главната мъжка роля е поверена на Joshua Jason, който долетя специално от Англия за участва в клипа на балканската звезда Андреа.

А коментарите за проекта са повече от положителни.. Не се забелязва никакъв хейт към Андреа, дори напротив – меломаните оценяват изключително високо проекта! Ето и малка част от тях..

„Уникална си, Андреа!“

„Андреа, липсваше ни! Обичаме те!“

„Ето тази Андреа ни липсваше и харесваме всички! Чакаме нови проекти! Не спирай, моля те!“

„Това ниво може да го държи само Андреа!“

„Колегите и колежките ти имат много да се учат от теб, кралице!“

Редица популярни личности си споделят песните на стори в социалната мрежа Instagram. Сред тях са Светлана Гущерова, Моника Валериева, Фавиол Сефери, Хикен Щикен и други. Всички те са на едно мнение, Андреа е номер едно!

Ясно е, че Андреа извади хита на сезона, а може би и хита на годината. Фотосесията към „Егоист“ е реализирана с фотографа Tibor Golob. Косите да поверени на Васил Петровичин, а гримът е на Кирил Чалъков.