Поп-фолк дивата се оказа изключителна фенка на екзотичните папагали, но уви в личните си покои не отглежда нито едно пернато. Въпреки това, певицата е запечатала изключителни видео кадри към парчето си „#МамаУраган“, където си партнира с красив папагал.

Красивата изпълнителка се полюбува на екзотичните птици в компанията на своя втори син – малкият Александър, който от своя страна с интерес ги наблюдаваше. Папагалската изложба бе локализирана в Мол Велико Търново, като стартира на 25 април и ще продължи до 9 юни.

Междвуременно един от папагалите се обясни в любов на дресьора си. „I love you“, каза пернатият красавец. Любовно обяснение от папагал получи Калин Влаев. Опитният приятел на пернатите се целуна със златистия Съни, който сбъдва желания.

„Папагалите обичат, но и силно ревнуват“, допълни още Влаев.

„Още в първия ден един папагал ме обикна и всеки път, когато идвам, каца на рамото ми и аз умирам от щастие. Казват, че папагалите усещат добрите хора“, добавя Наско Лазаров.

Дресьорът Калин Влаев пък споделя, че Кралското Жако е най-бъбривият папагал в природата. Може да запомни 1200 думи, съчетава ги в изречения. След петата година започва да асимилира какво се говори, обяснява Влаев.

На изложбата в старата столица Търново са събрани над 30 вида папагали от Австралия, Африка и Бразилия. Най-голямата атракция е Хиацинтовият ара.