Елизабет Методиева се оказа изключителна фенка на плейгърлата Маги Бадер или по-скоро на модната й марка, която бе промотирана в началото на годината.

Плеймейтката Магдалена Бадер определено напредва все по-уверено в модния бизнес и се очаква скоро да завладее модния пазар с бранда си, който носи името й – „By Magi Bader“.

Съвсем наскоро с дреха от дизайнерската марка се похвали красивата Елизабет Методиева, която е позната, като модел и репортер на телевизионния таблоид, който се излъчва всяка неделя по bTV – „Папараци“.

За купонджийска вечер в известен пиано бар, Бети бе заложила на рокля-сако, което категорично е тотален хит в модните среди. Със стилен дизайн, множество камъни и златни кристали, репортерката определено успя да се открои от тълпата и да привлече всички погледи към себе си.

Това не е първият път, в който Елизабет се доверява на тоалетите от „By Magi Bader“ за своята изящна визия. Преди месеци, Методиева се появи на грандиозното събитие „The 1 Lifestyle Awards“ със зашеметяваща асиметрична рокля.

Межувременно Маги развива изключително успешно бранда си. Към този момент, секси плеймейтката „сключва модни сделки“ с последователи си в социалните мрежи, където предлага артикулите от модната й марка със специално намаление, което не е за изпускане. Въпрос на време е плейгърлата да представи и нова колекция от стилни модни решения.

⚠️ SALE -40% ⚠️СКЛЮЧИ МОДНА СДЕЛКА С #ByMagiBader! 😍👉 Вземи своят промо код MB40% и напазарувай в ➡️ www.magibader.com…

Posted by Маги Бадер on Thursday, June 13, 2019