Известната на всички ни Елза Парини продължава да поддържа изключително близки отношения с Анита Мейзер.

Най-известният мъж в женски дрехи в България се обърна с молба за помощ пред аудиторията си в социалните мрежи. От името на своята приятелка Анита Мейзер, която в момента е в Сливенския затвор, Елза помоли приятелите и последователите си да спасят 12 котки, които са на съкилийничката на Мейзер в пандиза.

Ето какво написа Парини в профила си в социалната мрежа:

„Здравейте на всички! Апелирам за вашето внимание от името на Анита Мейзер. Тя е затвора в Сливен и се опитва да спаси 12 домашни котки, които са собственост на друга лишена от свобода жена в Сливен. Жената (българка) е от #Свищов и е отглеждала сама животинчетата. Няма кой да се грижи в момента за котетата и #СПЕШНО търсим временен подслон за тях. За около 3 години, като този или тези, които поемат ангажимент ще получават издръжка за храна, ваксини и други консумативи от собственичката.

Мяукащите домашни любимци са питомни и възпитани, те са 7 мъжки, 5 женски, кастрирани, с паспорти, 2 ангорски, 5 едри европейски късокосмести и 5 обикновени #котки.

Моля, сериозните и загрижени за животните хора (по възможност от Свищов или района) да се свържат с мен на лично съобщение. Дано успеем да помогнем на животните и на тяхната собственичка, защото тя е много притеснена за съществуването им и плаче всеки ден за тях. Жената е самотна и няма на кого да разчита освен на нашата помощ. От името на Анита ви благодарим предварително.“

Междувременно Ви напомняме, че вдовицата Анита Мейзер отне живота на съпруга си Николай Димов през август 2016 година и към момента излежава присъдата за убийство по непредпазливост в затвора в Сливен.