Поп-фолк дивата с изумрудени очи умело крие наедрялото си коремче.

Това забелязаха потребители в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, където изкъсо следят хитовата изпълнителка от каталога на музикална компания „Пайнер“.

На снимки от последните участия на звездата в нощите клубове из България, виждаме певицата Емануела в един нетипичен за нея стил на обличане, чрез който умело успява да прикрие части от тялото и по-точно коремчето си.

Не винаги, но доста често изпълнителката на „Направи така“ залага на по-разголен и провокативен стил на обличане, но това обаче съвсем не е присъщо за нея на последните й участия и този факт успя да разбуни духовете сред поп-фолк меломаните.

За никой не е тайна, че в момента Емануела е обгрижвана и по-обичана от всякога от бизнесмена Мартин Николов, наричан още с прякора Елвиса, с който са заедно от повече от две години.

Въпросната снимка бе качена от Емануела преди няколко часа. На нея Мартин нежно е обхванал част от коремчето на своята любима. Това ще е трето дете на двойката, като Емануела има двама сина, а Мартин – две дъщери.