Актуалната поп-фолк изпълнителка бе специален гост в предаване на телевизия „Планета“, където разкри изключително интересни неща около своя личен и професионален живот.

В „Автограф“, Емануела споделя, че напоследък й остава все по-малко време за себе си, тъй като е поела много ангажименти свързани с работата й. Все пак тя се старае да посвети всеки един свободен момент на малкия си син Мити, който е кръстен на баща си – Димитър Динев.

„Старая се да наваксвам пропуснатото време, когато съм на участия и не мога да съм си у дома. Защото децата имат нужда от внимание!“ – споделя звездата на „Пайнер“.

Изпълнителката разкри, че с бащата на Мити в момента са в нормални отношения и може да разчита на него, като си пожела така да продължат и занапред.

На въпроса дали в бъдеще певицата би се събрала с Митко Динев, тя отговори: „Не знам.. Много са сложни тези отношения. В един момент казваш заради детето, но аз не мога да знам какво ще бъде в бъдеще!“

„Може да се влюбя отново в Митко, което ще е много трудно, предвид нещата, които сме преживели. Не знам дали хората са се влюбвали в някого два пъти. На мен досега не ми се е случвало. Така че не мога да кажа, дали ще се съберем или няма да се съберем. Каквото е отредено отгоре, това ще стане. Но предпочитам да сме в добри отношения. Това е много важно за детето!“ – допълва още Емануела в „Автограф“.