Дива и непокорна – такава е Емануела в новия си музикален проект

Поп-фолк певицата презентира нов видеоклип в своя личен и официален Ютуб канал – Emanuela, който се появи в най-голямата платформа за видеосподеляне навръх Никулден. „Подводница“ – това е заглавието на новия сингъл на Емануела, с който тя успя да грабне вниманието на меломаните и да „потопи“ конкуренцията в чалга бизнеса.

Видеоклипът вече се радва на завиден интерес от страна на поп-фолк феновете, които са категорични: „Емануела избухва както обикновено с хитовете си за бившия. Браво, много я обичам. Почти всички нейни песни са бомби.“, „Емануела е много красива и това е един от най-добрите ѝ клипове до сега! Парчето е тотален хит!“, „Изпълнителят, който отвя всички! Музика, текст, изпълнение, присъствие – всичко е на високо ниво! Браво, Емануела!“, „Емануела просто няма равна! Толкова секси, толкова изящна, толкова неповторима! Песента е чук, както си знаех!“.

Текстът, в който лирическата героиня определя бившия си като „Подводница“ („Рязко как потъна в очите ми, гледай сега каква подводница си ти…“), е дело на четирима автори – Петър Петров, Александър Попов, Анастасия Мавродиева, Емануела и Соня Ангелова – Сиана. За музиката и аранжимента към парчето се е погрижил хитмейкърът Даниел Ганев.

Режисьор и сценарист на атрактивното видео е Станислав Христов. Оператор – Виктор Милушев.

„Благодаря на всички, които взеха участие в създаването на песента и видеото, както и на всички, които са се абонирали за канала ми. Желая весело посрещане на празниците. Забавлявайте се!“ – написа певицата часове след премиерата на „Подводница“.

Фотограф: Георги Малев

Какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите Ви.