Хитовата звезда от каталога на музикална компания „Пайнер“ взе важно решение – няма да участва в концерта на телевизия „Планета“ и фирмата продуцент.

Новината дойде от самата изпълнителка и официалните й профили в социалните мрежи, и за да прекрати всички слухове за проблеми с шефа си – Митко Димитров, Емилия използва момента да обяви, че елиминира ангажимента си към традиционния голям концерт по случай 18-годишнината на „Планета“.

Звездите на “Пайнер” превземат зала “Колодрума” в Пловдив

„Преди да се появят каквито и да било спекулации, свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”, смятам че сама трябва да споделя защо взех това решение. В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер – години, през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама кое е полезно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно. На всички мои почитатели искам да благодаря, че са с мен и вярвам, че с това отсъствие няма да ги разочаровам – с всичко, което създаваме сега, само искам да ги зарадвам.“ – откровена е певицата в социалните мрежи.

Снимки: Emilia/Facebook

Напомняме, че телевизия „Планета“ отново избра да чества своето пълнолетие в зала „Колодрума“ в Пловдив. Европейската столица на културата ще посрещне най-обичаните български изпълнители, за да отбележим заедно 18-я рожден ден на музикалната телевизия. Датата вече е ясна, 3 декември, а началото ще бъде поставено в 19.00 часа от водещия Иван Динев-Устата.