Снимка: Емилия/ Костадин Кръстев-Коко

Новото парче на Емилия – „Deals“ и музикалният стил, в който пробва певицата, отприщиха вълна от коментари

В медийното пространство се шушука, че изпълнителката има намерение да скъса с чалгата, а слуховете плъзват след като се появи най-новата й песен в колаборация с румънския продуцент и изпълнител Кости Йонита – „Deals“.

Поп-фолк дивата обаче не остана длъжна и бързо опроверга слуховете, като категорично заяви, че никога не би изоставила поп-фолка, защото е в сърцето й.

„Аз обожавам поп-фолк музиката и никога, както се казва, не бих напуснала дома си. Това е моят дом, поп-фолкът е нещото, което ме е направило Емилия. Изградило ме е като човек. Аз съм това, което съм благодарение на поп-фолка.“ – споделя певицата.

Тя признава още, че е готова да зарадва почитателите си с няколко динамични поп-фолк парчета, но иска да ги представи в момент, когато ще може да ги изпълни в клубовете, защото за нея е много важно да усети енергията на публиката.

По повод новата си песен на английски език, Емилия споделя: „Това е едно израстване за мен. В попфолка аз ще продължа да бъда Емилия, но искам да надграждам. Смятам, че за един артист е важно да умее да лавира – да бъде в крак с времето, защото то се променя, светът се променя, всичко се променя. Музиката в световен мащаб сега няма стилове, както едно време. Всички стилове сега можеш да ги миксираш и това е прекрасно!“