Фото: Теди Грозданов

Емилия взе решение да отложи премиерата на новия си музикален албум

В началото на есента певицата сподели, че проектът ще се разпространява под формата на двоен компактдиск и за първи път на музикалния пазар на флаш памет, а по план трябваше да излезе на 13 ноември. Но ето какво изненадващо обяви Емилия в социалните мрежи:

“Дни преди обещаната дата за промотиране на толкова чакания ми албум – толкова емоции, толкова желание и радост бушуваха с наближаването на датата и пак вируса ни връхлетя с нова огромна сила. Исках и имах огромното желание да се случи нещо хубаво за мен и за моите почитатели, но всичко за промотирането и разпространението на продукта е свързано с много срещи и масови контакти, които искам да избегна…“

“Имайки предвид обстановката и всичко около нас, нищо няма да бъде така, както трябва. Смятам, че на този етап ще бъде по-добре да отложа излизането на “Акула” за 1 декември – дай, Боже. Точно този албум наистина е много ценен за мен. Не съм издавала поп-фолк албум от осем години. Извинявам се на всички, които като мен нямаха търпението да настъпи този ден. Вярвам,че ще срещна разбирателство и всичко ще си дойде на мястото“ – пише още звездата.