Днес, на 19-ти Октомври, попфолк изпълнителят Наси празнува своя рожден ден

Тази година един от най-харесваните изпълнители в каталога на музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ – Наси празнува своя рожден ден емоционално и с много вълнение, тъй като го споделя със своя първороден принц, както го нарича той, малкия юнак Алексей. По всичко личи, че в личен и професионален план за 2020 година певецът ще си спомня с усмивка на лицето и с топлина в сърцето.

Освен най-голямото щастие, което човек може да изпита, а именно това да ти се роди първородна рожба, Наси е на гребена на вълната, тъй като бележи и професионален успех. Най-новият му сингъл – „Циганска любов“ е на път да отбележи своя първи милион от премиерата си, която се състоя преди две седмици в YouTube канала „FGM Records“.

Официалното видео към актуалната песен на Наси се приема изключително добре от публиката и продължава участието си в българската музикална трендиг листа в портала за видеосподеляне – YouTube.

Екипът на Green-News.bg желаем на Наси здраве, много творческо вдъхновение и безброй щастливи мигове, както в личен, така и в професионален аспект!