Едно от младите и свежи попълнения в каталога на музикална компания „Пайнер“ се готви за летящ старт през новата 2020 година.

В интернет пространството се появи и в последствие потвърди смущаващата за някои новина, че Емрах Стораро се е разделил със своя продуцент Николай Пашев, който е основател на лейбъла „Diamond Beat Production“.

Николай Пашев е музикален продуцент и стопроцентов хитмейкър. От две години сериозно се е захванал с това да продуцира млади таланти и от съвсем обикновени момичета и момчета прави истински звезди. При него беше Джулия, а сега са младите надежди Денис Теофиков и Ванеса, която се изявява с артистичния псевдоним Малката.

Междувременно до медията ни достигна анонимен сигнал, който гласи, че бившата вокалистка на Слави Трифонов, а именно Цветелина Грахич е подписала договор с „Пайнер“ и продуцента Николай Пашев, а дали реално е така, предстои да разберем.

Не е ясно каква е причината Емрах Стораро да развали договора си с Пашев, но едно е ясно – младата надежда е избрал да продуцира сам себе си.

Малкият син на Тони Стораро вече има свои екип от стилисти и пиар агент, с които работи и подготвя два нови проекта, като единия от тях ще излезе началото на месец Февруари, разбра Green-News.bg.