Анджелина Джоли е синоним на перфектната жена. Тя е една от най-обсъжданите холивудски звезди.

От известно време насам актрисата е отслабнала значително, а някои дори заподозряха, че зад това се крие коварно заболяване. Истината обаче е, че Анджелина Джоли държи много на фигурата си и често се подлага на изтощителни диети. Ето някои от тях:

Най-кратката диета на актрисата продължава само два дни. Тя е първата жена, която споменава за такава диета преди около 7 години.

  • През тези два дни тя пиела странна течност със следното съдържание:

1,5 л минерална вода
20 г мед
400 мл лимонов сок
5 г червен пипер

Към необичайните съставки може да се добави билков чай. Въпреки че пиперът може да предизвика силен апетит, медът внася голямо количество енергия. Поради това в тази диета е допустимо физическото натоварване.

Друга от тайните на Анджелина Джоли за перфектна фигура е диетата, известна още като „5 хранения” – храните се съчетават по различни начини, а диетата е доста щадяща. Тя включва пет хранения дневно, съчетани с голямо количество течности и спортни занимания.

Суровоядството също стана популярно благодарение на Анджелина Джоли. Същността на диетата се състои в това, че всичко трябва да се приема в суров вид, без термична обработка.

Актрисата съветва да се приемат белтъчини, в това число и животински, за да бъде организмът активен и силен. Два пъти седмично задължително в менюто трябва да присъстват морски дарове, които са богати на белтъчини и йод.

Ако диетата на Анджелина ви се струва прекалено трудна, може да опитате една друга двудневна диета, позната на много жени по света, информират ни от „Дарик Нюз“. Калориите в тази диета са общо 700 на ден, което ще ви позволи да свалите 2-3 килограма за тези два дни.

  • Ето какво да хапвате:

Закуска: плод или плодов сок
Обяд: 1 зеленчуково ястие, салата, кисело мляко
16 часа: плод
Вечеря: 1 порция ястие с месо, тънка филийка хляб, салата

  • Двудневна диета с 600 калории:

1 л обезмаслено прясно или кисело мляко, чаша бистър бульон
1 порция плодове
4 порции зеленчуци или салата
1 таблетка мултивитамини, минимум 1 л вода

Разпределете продуктите по ваша преценка.

Не прилагайте нито една от двудневните диети по-дълго време и не го правете прекалено често. Тези диети са подходящи само ако искате да влезете във форма за среща или друго важно събитие.