Елена Данова от Кричим бе провъзгласена за Царица на Розата в град Карлово

Красавицата Елена Данова е новата Царица на Розата – 2021 година. Тя бе избрана на традиционния конкурс-спектакъл в родния град на Апостола на българската свобода Васил Левски. Подгласнички на Елена станаха Мария Копчева от Карлово и Мария Чолакова от Хисаря.

Снимки: Община Карлово/Георги Цонков

В конкурса тази година взеха участие 10 млади и красиви момичета, които демонстрираха своя чар и харизма пред 11-членно жури с председател Красимир Манолов – главен мениджър на ОФК „Левски Карлово“. Водещ на церемонията бе популярният актьор Веселин Плачков.

Събитието уважиха кметът на Община Карлово – д-р Емил Кабаиванов и представители на администрацията и медии.

Конкурсът „Царица на розата“ през 2021 се проведе по нетрадиционен начин – изцяло онлайн. В рамките на три модула, които се излъчиха на етапи в електронното пространство, публиката имаше възможността да се запознае с красавиците, които взеха участие в конкурса. Церемонията по награждаването също се излъчи дигитално.

За Елена Данова:

Победителката Елена Данова е родом от Кричим и е на 20 години. Синеоката хубавица изучава „Връзки с обществеността“ в Софийският университет „Св. Климент Охридски“. Елена се занимава с пеене и актьорско майсторство, освен това е и професионален модел и е заснела редица фотосесии. Към този момент тя работи с варненската модна агенция „Alia Models“.