Мистър Пловдив представя България на международния конкурс Super Model Universe 2020

Иван Булкин ще бъде българският представител на международния конкурс за модели „Super Model Universe 2020“. Красавецът от града под тепетата е на 26 години и е студент последна година в Пловдивския Университет със специалност „Спорт и възстановяване“.

Иван тренира професионално лека атлетика от 12 години и е многократен държавен шампион в спринтовите дисциплини. През 2016 година е избран за най-красив атлет на България в конкурса „Мистър БГ Атлетика“, а в края на миналата година печели и конкурса „Мистър Пловдив 2019”.

Красавецът успя да се наложи като един от най-търсените български модели мъже през изминалата година и засне десетки фотосесии за редица престижни брандове.

Заради перфектната си визия и модните си успехи в България, той получи привилегията да представи страната ни в седмото издание на престижния световен конкурс „Super Model Universe 2020“ . Конкурсът трябваше да се проведе в края на годината в Малайзия, но поради пандемичната ситуация, организаторите отмениха събитието на живо и ще излъчват тазгодишните победители онлайн. В него се очаква да вземат участие модели от над 30 страни.

Гласуването за финалистите и победителите ще започне на 1 декември и ще продължи две седмици. Вотът ще се пресмята на базата на гласовете на международно жури и този от онлайн гласуващите. Всеки желаещ може да подкрепи българския представител в конкурса във Фейсбук страницата на Super Model Universe.