Снимка: SERGI Photography

Запознайте се с хубавицата от последния клип на Румен Борилов

 

Натали Георгиева – това е името на красивата дама от актуалния клип на попфолк изпълнителя Румен Борилов към песента „Ми Душа“. Пленяващата красота на Натали няма как да не остане незабелязана – изящните й форми и опасен чар са нейна запазена марка.

Предполагаме, че визуално Натали Ви е позната и има защо. Тя взе участие в организирания от „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ конкурс „Мис Левски Г“.

Срещаме се с дамата, за да ни разкаже за емоциите около конкурса, как протекоха снимките на последния клип на Румен Борилов, свободно ли е сърцето на Натали и още – четете в интервюто на Таню Загорчев за Green-News.bg.

За втори път влизате в главната роля във видеоклип на Румен Борилов. Какво е чувството и как протече снимачния ден на „Ми Душа“?

– Да, така е, това ми е второ участие с главна роля във видеоклип на певеца. Беше много забавно! То с човек като Румен няма как да не е забавно.

Имаше ли интересни моменти по време на заснемането на видеото?

– О, да, имаше със сигурност, но снимките към парчето бяха толкова отдавна, че вече не си спомням.

Поп-фолкът ли е любимият Ви стил музика?

– Да… като цяло съм си „мазно чалгарче“.

Вие взехте участие и в конкурса „Мис Левски Г“. Как се решихте да се явите на този конкурс?

– За конкурса ме записа баба, аз дори не знаех. Получих случайно обаждане за участие от екипа на предаването и веднага разбрах кой е свършил работата. Даже когато Румен ми звънна за клипа към „Ми Душа“ бях с момичетата от „Левски „Г и те ме надъхаха да се снимам във видеото, аз бях 50 на 50.

Съжалявате ли, че не грабнахте титлата?

– В никакъв случай! Не ми е било някаква цел. Като цяло се явих на този конкурс, за да покажа на баба, че не съм за такива места. Момичето, което спечели титлата е много готино и станахме много добри приятелки.

„Имаш изключително чаровна усмивка, много си красива, много си естествена, непринудена си и имаш страхотно чувство за хумор.“ – споделя Слави Трифонов в първото му интервю с Натали Георгиева по повод участието й в конкурса „Мис Левски Г“. Снимка: 7/8 TV

Вероятно около Вас има голям наплив от мъже, които се питат „Свободно ли е сърцето на Натали? „. Как бихте им отговорили?

– Сърцето на Натали е свободно…. но не си го давам.

Какви са целите, които си поставяте в бъдеще?

– Знаете ли, иска ми се да създам нещо лично мое, например малък семеен бизнес, които да събере мен и семейството ми отново заедно, за да не се налага те да се трудят в чужбина. В тази връзка съм категорична, че българското не може да ти бъде отнето – камъкът винаги си тежи на мястото.

За какво мечтае Натали?

– За шоколад… и да ям без да дебелея, шегувам се, но мечтата ми предпочитам да я издавам, ще си я запазя за себе си. На мнение съм, че за тези неща не се говори, а се действа!

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

– Пожелавам им да бъдат най-вече здрави, щастливи и да имат целия късмет на света!