Тиана – „Аз съм ти проблемът“, това е първият проект на певицата Лоренция, която се сбогува с артистичния псевдоним, с който досега се подвизаваше и вече ще се изявява като Тиана.

Над 540 участници се включиха в играта на Фен ТВ „Кой иска да стане кръстник?“, чрез която продуцентите от Diapason Records търсиха име на новата си изпълнителка. Интересът бе наистина огромен, а получените предложения бяха близо 1600.

Сред многото различни интересни идеи певицата и продуцентите й единодушно се спряха на името ТИАНА. То бе дадено единствено от Десислава Павлова от гр. Асеновград. Тя печели специалната награда – уикенд за двама в гр. Сандански.

Тиана призна, че изборът е бил изключително труден и добави: „Благодаря на всеки един от вас за активността и чудесните предложения!“

Певицата разкри, че ден преди да се случи това, се срещнала с нумеролог. Той й казал, че това име се свързва със свободолюбиви хора, които ги очаква голям късмет във всяко начинание. „Искрено се надявам да ми донесе късмет и успехи!“, сподели чаровната Тиана.

Премиерата на новият сингъл на певицата се състоя днес. Той носи заглавието „Аз съм ти проблемът“ и определено успя да очарова меломаните, които засипаха изпълнителката с поздравление за добре свършената работа.