Съвсем наскоро поп-фолк изпълнителката изненадващо отложи всички ангажименти, а феновете й бяха силно разочаровани от този факт. 

Топ изпълнителката от музикална компания „Пайнер“ отложи поети ангажименти отпреди година и то точно по време на абитуриентските балове. Следователно доста от управителите на нощни клубове недоволствали, тъй като от фирмата-продуцент не предлагали аналогичен вариант, а останалите хитови звезди вече били „резервирани“.

Почитателите на Преслава също се притесниха за нея. Те не пропуснаха да „затрупат“ официалната й Фейсбук страница с въпроси от типа на „Как си? Надяваме се всичко около теб да е наред!“.

Е, Преслава е повече от добре! Певицата е легнала под ножа, за да си направи ринопластика и резултатите са налице. Носът на звездата вече е с нова форма и това добре си личи по снимката, която тя разпространи в социалните мрежи.

View this post on Instagram

Обичам ❤️ #preslava #love

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Въпросната промяна не остана незабелязана от меломаните, които констатират, че новата форма на нослето на певицата напомня на нослетата на Златка, Николета и Галена.

Преслава е една от изпълнителките, които имат съвсем минимални корекции по себе си. Брюнетката неведнъж е споделяла, че е почитателка на естествената красота, това е и една от причините да пипне носа си.