Изпълнителите представиха песен посветена на Джулия

Звездната двойка Ева-Марти и Силвестър Матеев-Силвър направиха премиера на новата им дуетна песен, чието заглавие е „Джулия“. Видеоклипът изненадващо се появи в YouTube канала FGMRecords, бързо набра популярност и влезе в трендинг листата на най-голямата платформа за видеосподеляне, а феновете са категорични:

„Най-готиният дует, много ми харесва.“, „Страхотна песен. Много ще гърми!“, „Отново топ песен.“, „Браво, песента е страхотна, а вие сте уникални… малко нахално, но бих искала още някоя нова песен и през декември.“

В новото си парче, изпълнителите пеят за неповторима знойна красавица с черни очи, носеща името Джулия. Виждаме въпросната дама и във видеото към парчето, а според запознати момичето на тати е платило тлъст хонорар на Ева-Марти и Силвър, за да създадат песен специално за нейната особа, научи Green-News.bg.

Музиката аранжиментът към „Джулия“ са дело на Силвестър Матеев-Силвър. Текстът, в който присъства фрагмент от „Има ли цветя“ на група „Те“, също е дело на Силвър. За видеото се е погрижил екипът на FGM.