Ева-Марти поднесе неочаквана изненада на своите почитатели

Съвсем неочаквано певицата от лейбъла на Силвестър Матеев-Силвър направи премиера на новия си сингъл в демо версия, носещ заглавието „Ненормален“, който вече може да слушате в FGMRecords в най-популярната платформа за видеосподеляне – YouTube.

Демото, което носи много хитов потенциал и е заредено с динамичен ритъм е дело на Силвестър Матеев-Силвър.

Ева-Марти поднася своя музикален подарък към меломаните със слайдшоу, изготвено от Ивайло Керемидарски, и кадър от една от последните й фотосесии към видеоклипа „Без теб“. Той е заснет от фотографа Георги Малев.

С представянето на песента, изпълнителката разкри и защо се е наложило да пусне именно незавършената версия на „Ненормален“. Оказа се, че става въпрос за недоброжелатели в лицето на колеги от бранша, но певицата не разкрива имена и детайли около създалата се ситуация, която Green-News.bg ще продължи да следи.

Ето какво пише още Ева-Марти в социалните мрежи: „Това парче беше подготвено за всички мои фенове през още през месец Декември. Но поради недоброжелатели в лицето на колеги, се наложи да пусна точно в този момент демо версията на “Ненормален”. Е, какъвто света, такъв и мъжа, такива и приятелите. Но аз смятам, че за хубавата музика няма определено време. Подарявам този един куплет и един припев на Вас и на всички ненормални половинки, като моята. Моят продуцент е най-добрия!“