Вчера се появи новата ударна тупалка на Криско, която вече звучи във всеки един нощен бар и набира изключително голяма популярност в интернет пространството.

Както вече първи Ви информирахме, „Да или Не“ е заглавието на новото парче на рапъра, което със сигурност ще завладее първите места във всички музикални класации.

Стана ясно още, че въпросната песен „Да или Не“ е на провъзгласените за „групата на народа“, а именно група „Фантазия“. Техният проект бе представен преди близо година и се превърна в един от категоричните им хитове след „OFF:OFF“, „Евала“ и „Марихуана“.

След като научил за тяхната песен, Криско лично се свързан с фронтмена на „Фантазия“, за да пресъздаде своя версия на въпросния сингъл.

Част от популярните музиканти от бенда дори вземат специално участие в атрактивното видео, в което виждаме и куп звездни лица.

„Време е в България да спрат предразсъдъците относно „СТИЛ“. Музиката е „ДА или НЕ“. Или си струва или не.“ – сподели Силвър след премиерата на Криско.

Силвестър Матеев-Силвър и група „Фантазия“ не пропуснаха да споделят възхищението си от изключителния жест на Криско и заляха социалните мрежи с благодарствени писма:

„Благодаря за гласуваното доверие на Криско! Това е огромна чест за мен и моята група. Точно ТОЙ – ВЕЛИКАНА да избере нещо от нашето творчество.“ – написа Силвър.