„Сцената на България търси талант беше прекрасна, но нашето място е във вашите сърца!“ – споделят от група „Фантазия“

След последният полуфинал на „България търси талант“ – предаването, в което група „Фантазия“ взе ексклузивно участие този сезон, се проведе онлайн гласуване, в което феновете имаха реалната възможност да спасят вече отпаднал талант.

Джубоксът на група „Фантазия“ се превърна в световна сензация

В надпреварата за „спасяването на талант“ се включиха 29 аткрактивни участника, а за победители бяха обявени Борислав и Александър, който се връщат в играта за голямата награда от 50 000 лева в седмия сезон на шоуто.

Групата, ръководена от Силвър, водеха в гласуването на сайта на предаването и дълго време бяха на призовата позиция, но в последните часове от гласуването не успяха да задържат първото място.

Ето какво написаха от група „Фантазия“ ексклузивно в профилите си в социалните мрежи веднага след отпадането им от „България търси талант“:

„Снощи приключи онлайн гласуването за спасяването на талант и връщането му на сцената на България търси талант. Ние отпаднахме и от въпросното гласуване, като за победители бяха обявени момчетата Борислав и Александър.

Приятели, ние по-скоро се съмняваме в това откъде изгрява слънцето, отколкото във вашата подкрепа. Знаем, че според гласуването в интернет и според стотиците съобщения, коментари и реакции, които получаваме – #НИЕ сме вашият избор!

За пореден път Ви благодарим за огромната подкрепа! Сцената на #БългарияТърсиТалант беше прекрасна, но нашето място е във вашите СЪРЦА. Обичаме Ви!“

Бляскавият финал на „България търси талант“ ще бъде в неделя на 30 май от 20 часа само по bTV.