Момчетата от бенда се славят с редица хитове, титли и признания

На Георгьовден, съвременният състав на група „Фантазия“ празнува своя 11-ти рожден ден и от ранни зори меломаните поздравяват групата за празника с честитки в социалните мрежи.

Fantasy Band скоростно завладяват сърцата на хората и малко след сформирането си биват наречени от феновете си „Групата на народа“. Жанровите влияния, които оригиналният им звук съчетава са поп с етно фюжън и чилаут, поп-фолк с рап и други.

През последните години с много фантазия, „Фантазия“ се наложи като едно от най-интересните явления на музикалният небосвод. На множество участия в най-добрите клубове в страната и Европа момчетата от бенда представя над 15 авторски парчета. След участието им в телевизиония формат „България търси талант“, „Fantasy Band“ се превръщат в интернет сензация. Освен това видеоклиповете на бандата са излъчвани в национални телевизии и ротирани във водещи музикални канали и радиа в България и САЩ.

В състава на „Групата на народа“ влизат: Силвестър Матеев – фронтмен, Алеко Филипов – вокал, Дейвид Петров – кейборд, Ивайло Димитров – Соло котара, Денис Алексиев – Бас китара, Миро Гагов – тарамбука, Митко Василев – кларинет и Дани Биков – Ударни.

Припомняме, че група „Фантазия“, Силвестър Матеев – Силвър наследява от баща си Емил Матеев, който е основателят на бенда.

„Успехът идва след много работа, търпение, вяра и постоянство. За това ние си пожелаваме да владеем тези сили до съвършенство, за да може да направим реалност и най-големите си проекти и планове, които градим и всичко това да ни прави щастливи и пълноценни хора. Пожелаваме си да съчетаваме работата по перфектен начин с удоволствията и никога всичко това да не е за сметка на здравето и любовта!
Фантазия – една сбъдната мечта!“ – споделиха Fantasy Band в социалните мрежи.