Истинска сватбена фантазия спретнаха музикантите от „Fantasy Band“ преди броени дни.

Музикантите, ръководени от Силвестър Матеев-Силвър бяха част от звездната сватба на силиконовата принцеса Неделина Цанева и любовта на живота й – Йордан Петров, известен като Дани Талияно от с. Микрево. Оркестър „Фантазия“ неминуемо успяха да се погрижат за доброто настроение на гостите на сватбата, като изпълниха абсолютно на живо едни от най-големите хитове в историята на музиката.

Posted by ХАЙЛАЙФ on Saturday, October 12, 2019

Локацията на пищното празненство бе в ресторанта на Спа Хотел „Езерец“ – Благоевград, именно там се събраха звездни персони от местния и столичен елит.

Моделката Неделина Цанева съвсем очаквано успя да прикове всички погледи към себе си, тъй като бе заложила на неповторима визия. За мечтания ден, плеймейтката бе с бяла рокля, която подчертаваше стройната й фигура. Младоженецът пък позираше в тъмно син костюм, бяла риза и папионка.

Красавиците Катрин Вачева, Дилена Димитрова и Анна-Мария Чернева, които са близки приятелки на Неделина, също присъстваха на щастливото събитие и правиха компания на булката на дансинга. Те бяха заложили на стилни, изчистени и бляскави визии, които също не останаха незабелязани от присъстващите.

View this post on Instagram

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Krasimira Taseva (@krasi_taseva77) on

Междувременно изненадата на вечерта бе когато Неделина запя пред гостите си известна поп-фолк песен на Милко Калайджиев – „За да те забравя“. Всички бурно я аплодираха и се радваха на скритият талант на първата носителка на титлата „Мис Силикон Естетик“. Вижте във видеото: