Група „Фантазия“ спретнаха уникално коледно шоу.

Група „Фантазия“, ръководена от Силвестър Матеев-Силвър, забавляваха цяла нощ гостите на един от най-оборотните нощни клубове в България, а именно „The 1 Exclusive“.

Щурото събитие, което със сигурност ще се помни дълго се състоя в нощна София и спомената по-горе дискотека буквално се пръсна по шевовете, а управителите бяха изключително доволни от този факт.

Феноменалните момчета от „Фантазия“ определено знаят как се прави шоу, тъй като аплаузите след всяко изпълнено парче от тях ставаха все повече и все повече. „Те със сигурност са най-добрите в България“, „Уникални! Могат да изпълняват всякакъв тип музикални стилове.“ – се шушукаше из нощното заведение.

Провъзгласените за „Групата на народа“ забавляваха гостите с едни от най-големите си хитове, като „OFF:OFF“ и „Да или не“.

В Коледната нощ на сцената се появи и надеждата на „Fantasy Group Media“ – Ева-Марти, която бе черешката на тортата. Тя пък изпълни едни от най-харесваните парчета. Нямаше как шоуто да приключи и без „Моето момче“ – тоталният хит на звездата също прозвуча абсолютно на живо.

CHRISTMAS party at "The 1 Exclusive"

Posted by Eva – Marty on Tuesday, December 25, 2018