„Fantasy Group Media” е най-бързо развиващият се музикален лейбъл в България.

За две години от своето създаване, компанията спечели доверието освен на млади, така и на вече утвърдени изпълнители. FGM представя на аудиторията талантливи и свежи лица, които бързо печелят овациите на феновете. Големите звезди на бранша пък се доверяват на част от композиторите на фирмата, за създаване на хитове, други пък правят дуети с вече известните лица на лейбъла.

В краят на 2017-та година “Fantasy Group Media” представи проектите „Дай, дай” на Силвър и Нурджан, „Без душа” баладата на Румен Борилов,  „Момичето на тати” в изпълнение на Криси, „Моето момче” на Ева-Марти, „OFF:OFF” на Група Фантазия, а в началото на 2018-та стартира с песента „Обичам те” на Наси.

В момента във „фурната за хитове”, както се нарича студиото на FGM, се подготвят нови горещи парчета. На преден план, компанията изкарва Нани.
Припомняме ви, че Нани е един от първите вокалисти на група „Фантазия”, а през пролетта на миналата година, официално стана част от „Fantasy Group Media”.
Парчето на Нани ще е бързо и динамично. То е дело на Силвестър Матеев – Силвър, което си е предпоставка за хит, според феновете на Маниака. Съвсем скоро проекта ще бъде облечен в клип, който ще се завърти в каналът на FGM в Youtube – “FGMRecords”.