Приятели и почитатели, остават броени часове до краят на 2017 година, която определено ще остане паметна за “Fantasy Group Media”.

В последните минути на годината е време за равносметка. Равносметка, която искаме да споделим с всички вас – нашите фенове и хората, без които ние нямаше да сме това, което сме.

Изминалите 365 дни бяха трудни. Съботираха ни, събаряха ни, но това ни даде повече мотивация и стимул да продължим напред, само и единствено заради Вас! Изпращаме годината с много нови попълнения и гласовити имена в каталога на фирмата, интересни видео клипове и стойности проекти, които грабнаха вниманието Ви, което изключително много ни радва.

Нашата първа голяма гордост – “Fantasy Group Media” – каналът ни в YouTube бе изтрит, възстановен и в последствие хакнат от недоброжелатели, но това не ни попречи да се завърнем и да избухнем, както ние си знаем. Нещо повече – това доведе до създаването на “FGMRecords”, нашето “прохождащо бебе”, както го наричаме ние. Това доведе и до смяна на цялостната визия на фирмата. Сменихме логото си, преработихме и отпечатъка си. Именно това препятствие ни направи по-силни и обединени. Сега вече сме медия с два Youtube канала, които растат с всеки изминал ден, за което можем само да БЛАГОДАРИМ на нашите абонати.

Другата ни голяма гордост е дигиталната дистрибуция на творчество продуцирано от FGM. Всички проекти на лейбъла можете да откриете в платформите за музика “Itunes”, “Spotify”, “Amazon”, “Deezer”, “Google Play”, “Sound cloud” – редом до най-големите имена в световният музикален свят.
Песните, като “Панда”, “Без душа”, “Дай, Дай”, “Момичето на тати”, “Моето момче” пък получиха телевизионна премиера чак зад окена в американската музикална телевизия – “KingstonTV”.

А какви само неща сме Ви подготвили за 2018-та…

Целият екип на фирмата Ви пожелава изключително изпращане на старата и посрещане на новата 2018 година. Нека чашите преливат в тържествената нощ, нека усмивките бъдат господар в новогодишния разкош, нека сърцата да се сближават и да отварят вратички към най-ценното във Вашия живот!

По публикацията работиха обичайните заподозрени и Таню Загорчев.