Банго Васил е, ромите посрещат Нова година, а от FGM отбелязват празника с премиера на нова песен

От музикалната продуцентска компания „Фентъзи Груп Медия“ направиха премиера на нов видеоклип в официалния си YouTube канал – FGMRecords. В деня, когато ромите отбелязват Нова година, можем да приемем, че новото музикално предложение на FGM, е подарък и поздрав за всички празнуващи днес.

Лейбълът на Силвестър Матеев-Силвър представя тепърва изгряваща на музикалната сцена изпълнителка – Яна, която с песента си „Напивай ме“ прави своя официален дебют в поп-фолка и дава старт на кариерата си.

„Тя е млада и красива, тя е талантлива, тя е едно от най-младите и обещаващи имена на българската музикална сцена… Дами и господа, представяме Ви Яна и нейното горещо дебютно парче – „Напивай ме“.“ – с тези думи от „Фентъзи Груп Медия“ представиха дебютантката.

Първата песен на младата надежда Яна, е дело на Калоян Коцев, който в комбина с певицата Ева-Марти, работи по музиката, аранжимента и текста. За мастеринга на „Напивай ме“ се е погрижил Силвестър Матеев-Силвър, а видеореализацията е поверена в ръцете на Виктор Костов и Райко Райков (FGMcinema). В лентата към видеото изненадващо участие взима танцьорът и хореограф Атанас Месечков.