На тази дата преди 4 години, Силвестър Матеев-Силвър и негови близки съмишленици основават „Фентъзи Груп Медия“.

Днес музикалният лейбъл „Fantasy Group Media“ навършва своите 4 години от създаването си.

„Скъпи фенове, скъпи приятели, днес „Фентъзи Груп Медия“ става на 4 години. Няма как да пропуснем да БЛАГОДАРИМ на всички Вас и на всички онези, които през тези 4 години не спираха да ни подкрепят, подават ръка и да ни „заливат“ с положителна енергия и емоции. Разбира се, благодарим и на критиците!“ – публикуваха в социалните мрежи от екипа на FGM.

За никой не е тайна, че една от най-младите и атрактивни компании, стъпили в света на шоубизнеса, е основана от изпълнителя Силвър. Напук на момента, на хората, напук на лошото време, напук и на всичко онова, което се е опитало да му подложи крак, Силвестър Матеев създава фирмата, която до ден днешен създава различна и смеем да твърдим – атрактивна продукция.

В редиците на каталога са някои от най-известните имена в музикалния свят. А своето ударно начало във фирмата поставиха лицата Меди, Криси и Иви, които в последствие решиха да поемат по друг път.

Последователи на „Фентъзи Груп Медия“ в социалните мрежи не пропуснаха да честитят рождения им ден и оправиха специални пожелания, а от компанията допълниха:

„Знаете ли, съкровището на компанията ни не се крие в продажбите и продукцията, а в хората зад кадър. Затова днес всички ние можем да си кажем, колкото и нескромно да звучи:
Ние сме номер едно, защото ви има ВАС! Честит рожден ден, FGM!“