Група „Фантазия“ пък готви изненада за почитателите си – премиера на ново парче

От „Фентъзи Груп Медия“ правят всичко възможно да са все по-близо до своите почитатели. След като преди около месец създадоха свой акаунт в TikTok, от вчера продуцентската компания се сдобиха и с Вайбър общност.

Viber Community представлява подобрен групов чат, в който се събират неограничен брой потребители с еднакви интереси. За разлика от останалите социални мрежи, в тази трудно ще пропуснете нещо. Всичко ще го виждате, макар и не на момента, а когато сте в настроение за това, защото известията ще се появяват при вас като съобщение.

„Очакваме Ви в нашата общност, където всички Вие ще имате възможността да научавате ексклузивни новини около нашия лейбъл, ще се насладите на ексклузивно съдържание, както и на вълнуващи фотоси на любимите си звезди!“ – с този текст FGM поканиха феновете си в своята Viber общност.

Междувременно в своето Community, „Фентъзи Груп Медия“ обещаха да споделят бекстейдж кадри от новото видео на Групата на народа, а именно „Fantasy Band“. Само преди няколко дни, момчетата от формацията клипираха новото си парче, което носи работното заглавие „Милиони евро“ и ще бъде промотирано съвсем скоро.