Още с подписването на договора си с музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“, изпълнителката Радослава обеща на феновете си да ги изненада приятно, така и стана. 

Дългоочакваното видео на певицата към „Мойта доза“ се появи премиерно в официалния YouTube канал на продуцентите й от „Fantasy Group Media“ – „FGM Records“ и още с появата си определено оправда заявката, която отправи Радослава.

Дебютното парче на изпълнителката във въпросната компания вече се радва на вниманието на меломаните и техните справедливи оценки, а повечето от тях гласят: „Песента е уникална, браво!“, „Най-накрая, чакането си заслужаваше.“, „Песента ще се превърне в тотален хит!“, „Прекрасна е тук! Браво на Силвър, че я взе при себе си, тя има уникален глас. Успех!“.

Със сигурност коментарите на феновете на поп-фолка ще зарадват и удовлетворят Радослава, както и целия екип, работил по проекта.

За музиката, аранжимента и текста, певицата се е доверила на Силвестър Матеев-Силвър. По видеото пък е работил „Arso FX“.

За прическите на Радослава се е погрижил Емилио Стефано, а за грима – Евгения Ангелова. В кадрите правят впечатление красивите и ефектни тоалети, които са дело на Кристиян Маринов и „Djofra Fashion“.

Фотограф: VR Creative / Графика: Динко Динев