Фитнес центърът отново ще отвори врати – съобщиха радостно собствениците

След срещата на представителите на фитнес бранша с министрите на здравеопазването Костадин Ангелов и на спорта – Красен Кралев, стана ясно, че фитнес центровете са получили потвърждение за отваряне на обектите си.

В първия ден от месец Февруари „Fitness & SPA – Club 17“ във Велико Търново ще отвори врати за верните си посетители, като стриктно ще бъдат спазвани всички строго определени правила. В комплексът ще бъде задължително носенето на чифт чисти обувки за тренировка, както и ползването на кърпа. Собствениците също така уверяват посетителите си, че в залата им ще продължава да се поддържа високо ниво на чистота и хигиена.

„Fitness & SPA – Club 17“ е собственост на Рени и Бедри Рюстемови, а самият комплекс е създаден по идея на Рени, която е архитект, разбира се, с идеи се включва и Бедри, който като футболист е имал възможността да обиколи много места по света.

Фитнес центърът разполага със зали за силови упражнения и кардио. В част от него е обособена и специална зала за бокс. Съществува още място за пилатес, канго джъмпс и йога.

Местоположението на центъра е на улица „Козлодуй“ и посетителите могат да се отдадат на пълен релакс, защото в него ще открият още солариум, турска баня, спа, басейн, както и джакузи.