Поп-фолк певицата Лияна, която наскоро се завърна на музикалната сцена с гръм и трясък, застана пред Мариян Станков-Мон Дьо и разби представите за себе си.

В откровено интервю звездата сподели, че сред редица тежки моменти и обстоятелства в живота си, тя разбира, че не може да мрази, не може да таи злоба и не може да отмъщава.

„Единственият начин, по който наказвам хората, които са направили нещо лошо е просто да ги лиша от присъствието си!“ – заяви звездата в своето телевизионно интервю.

Красивата изпълнителка на „Принцеса“ споделя още, че е станала жертва на домашно насилие. Именно такова насилие виждаме в последното й видео, в него певицата е брутално пребита от собствения си мъж. „Това са много лични истории, може би и част от моята лична история!“ – категорична е Лияна.

„Не мога да оправдая думите на човек, който ми казва: „Всичко това е от любов!“, защото след първия шамар идва и втори, трети, докато не се стигне до нещо много сериозно!“ – допълва още певицата.

Междувременно изпълнителката подготвя своя втори нов проект за 2019 година, който е почти готов, научи Green-News.bg. Макар, че актуалното й видео към „Принцеса“ получи своята премиера през месец Януари, тя вече е нетърпелива да представи второто си парче.