Чаровната изпълнителка от каталога на „Пайнер“ представи нов музикален проект, а в него специално участие взима и Румен Борилов.

Магда и талантливият Румен Борилов се събраха, а крайният резултата е повече от добър, това мнение изразяват голяма част от музикалните критици в интернет пространството, след като чуха и видяха новия проект на Пайнерката, озаглавен „Тегля майни“.

И въпреки че Румен Борилов не взима участие във видеото, и името му не фигурира в заглавието на песента, феновете бързо успяха да познаят изпълнителя от „Фентъзи Груп Медия“, тъй като той притежава специфичен глас.

Фото: Теди Грозданов

Видеоклипът към новото парче на певицата получи ексклузивна премиера в PlanetaOfficial в YouTube, а малко по-късно предизвикателната видеолента се завъртя в ефира на телевизия „Планета“ и Planeta HD.

С „Тегля майни“, Магда удари конкуренцията, тъй като представи изключително провокативен проект, а самата тя във видеото е доста секси и предизвикателна – точно тези неща успяха да впечатлят публиката.

„Абсолютен хит! Магда с тази песен ще мачка всички в Пайнер!“, „Браво! Песента е ТОП!“, „Музиката грабва, текста е готин, а клипа ефектен!“ – са само част от коментарите на феновете.

Музиката и аранжиментът са дело на Радомир Кишев. За текста се е погрижила Анастасия Мавродиева, а режисьори на видеото са Христо Василев и Ангел Димитров.