G beauty studio отвори врати в сърцето на София

0
4584

На 8 февруари се състоя дългоочакваното откриване на най-новия луксозен салон за красота в София. Салонът носи името „G beauty studio by Gery Slavkova“ и се намира в централната част на столицата – ул. Черковна 105.

Собственичката на салона Гери Славкова пристигна с лъскава бяла лимузина, придружавана от целия екип на салона. Гери беше обърнала специално внимание на своята визия, която беше изискана и модерна.
На откриването присъстваха над 100 души. Много лица от българския хайлайф и бизнеса също уважиха топ събитието, сред които строителния предприемач Любен Славков,собственичката на болница Света София Илияна Мазнейкова и др.

Гери Славкова се беше погрижила нежната част от гостите да се почувства наистина специално. Всяка една от дамите получи уникален подарък – комплимент от салона.
„G beauty studio by Gery Slavkova“ предлага всички услуги, необходими на една жена, за да изглежда и да се чувства по-красива и по-щастлива. Салонът залага на истинския професионализъм на служителите си и на разнообразието и качеството на услугите.

Не на последно място обаче,           „G beauty studio by Gery Slavkova“ залага и на уникалния по рода си дизайн, съчетаващ черния цвят с кралското златисто. Всички мебели са златни и изключително изискани.
„G beauty studio by Gery Slavkova“ вече отвори врати за посетителите си и обещава да се превърне в новия топ салон за красота на София.

https://www.facebook.com/G-beauty-studio-289137268595359/