ПЪРВО В GREEN-NEWS! Българската телевизионна водеща, известна с предаването си „На кафе“, се пусна гола в интернет пространството.

Водещата в момента е извън ефир за лятната си отпуска до началото на новия сезон на шоуто й, но държи фронта в социалните мрежи, където споделя екзотични снимки от почивката си.

За лятната си ваканция, Гала и нейният любим Стефан заминаха далеч, за да се заредят със слънчеви лъчи. Те отхвърлиха родното море и към момента релаксират на райското кътче Малдивите.

Звездната двойка не спират да публикуват забавни клипчета и снимки от въпросното местоположение, но Гала днес направи нещо неочаквано. Русата водеща нажежи страстите до червено, след като сподели видеоклип, на който позира топлес.

Чаровната плевенчанка бе заснета как събира слънчеви лъчи и помахва на прелитащ самолет. Поради незнайни причини обаче, видеото бе премахнато от социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Няколко минути по-късно то отново се появи, но този път в кратка версия, на която не се виждат прелестите на водещата.

Green-News.bg успя да се добере до страстните кадри, с които Гала предизвика куп коментари: