Изпълнителите представиха новата си дуетна песен

Поп-фолк звездите представиха новия си видеоклип към сингъла „Скандал“. Видеоклипът направи премиера на 8 май, точно в 17:00 часа в личния YouTube канал на певицата – GALENA. За кратко лентата обиколи виртуалното пространство, а вече е част и от програмата на телевизия “Планета“ и Planeta 4K.

“В любовта рано или късно нещата винаги опират до скандал. Ако не ценим човека до себе си, друг ще го прави. Но с Меди решихме, че плакахте достатъчно, затова трилогията завършваме с малко екшън. Благодаря на всеки един, който с идеите и креативността си допринесе за реализацията на “Скандал” — гордея се, че работя с най-добрите! Отне ми 5 минути да се влюбя в тази песен…“ – написа Галена след появата на дуетното й предложение с Меди.

„Дай ми пет, пет, пет, пет минути, да те целуна, да усетя любовта ти. Полудя ли? Мъжът ми ще ни хване и голям скандал ще стане!“ – пеят изпълнителите в новото им парче.

Музиката е на Gmusic, аранжиментът на Йорданчо Василкоски – Оцко, а за записа, мастеринга и микса се погрижи Даниел Ганев. Текстът е съвместно дело на Анастасия Мавродиева и Николай Гурманов.

Атрактивното видео на “Скандал“ допринася за интереса към песента още повече, защото е различно и на световно ниво, коментираха меломаните в интернет пространството минути след премиерата на клипа. Режисьор на лентата е Виктор Антонов, оператор – Радослав Гочев, а творчески директор на продукцията е стилистът на Галена – Добромир Киряков.