Удари ли дъното попфолк изпълнителят?

Ухажваният от жени и мъже Галин лъсна в домашно порно видео с неизвестна за Green-News.bg дама. До медията ни достигнаха скандални сцени директно от леглото на един от най-актуалните в момента фолк изпълнители.

Горещото видео е разделено на две части, като цялата продължителност на клипа е 1 минута и в него ясно се вижда как Галин е подпукал тъмнокосата си интимна партньорка, а тя пъшка страстно, докато той прониква грубо в нея. По-всичко личи, че интимните кадри са заснети в режим самоснимачка.

Не става ясно към този момент дали видеото е разпространено в интернет пространството от зложелатели или Галин си прави евтин ход за пиар.

От етична гледна точка нямаме възможност да споделим видео кадри от горещите сцени на Галин, но те вече свободно се разпространяват в платформите за възрастни.

Припомняме Ви, че само преди няколко дни се появи и снимков материал, свързан с певеца и отново бе повдигнат въпросът за сексуалната му ориентация. На въпросните снимки обаче звездата се целува с млад мъж, който го е награбил за дупето на парти. Цялото действие от фотосите се развива на гей купон, който според запознати се случил в Барселона или Берлин.

Наши източници твърдят, че е нормално Галин да направи този отчаян ход, като публикува личното си порно в интернет, за да опровергае именно ситуацията с въпросните снимки.