Глория представи нов сингъл с ефектна телевизионна версия.

Примата на поп-фолка успя да нажежи страстите в музикалния шоубизнес с новото си парче, което е озаглавено „Любима“. Певицата и новият й проект успяха да предизвикат голяма вълна от коментари под видеоклипа, а най-забележителните са тези, които гласят, че новата песен на Глория е безапелационен хит, за разлика от скорошно промотираните песни на изпълнителите от музикална компания „Пайнер“.

Меломаните за пореден път са категорични, че Глория е еталон за стил, класа, харизма и качествена продукция. „Това е Глория и след 25 години години остана вярна на себе си, на феновете си, на продуценти, аранжори, режисьори, сценаристи! На това му се казва истински артист! Адмирации!“, „От всичко, което избълвахте тези дни, това е най-качественото!“, Както винаги неотразима! Просто Глория!“ – пишат феновете на поп-фолка.

Видеоклипът, заснет в Гърция – Nea Peramos, Kavala и Almyra Beach Bar, получи своята премиера в интернет пространството, а малко по-късно се завъртя премиерно и в ефира на телевизия „Планета“.

Авторският екип, създал „Любима“ е в състав – Калин Димитров, който се е погрижил за музиката и аранжимента, Глория и Мариета Ангелова пък са работили по текста.

За реализиацията на лентата, певицата не пропусна да благодари на Христина и Нико Андонови – собственици на агенция „Vip Real Estate“.