Парфюм „Златен бряг“ (Golden Beach) 100мл

През безкрайните земи лежат пясъци от злато, изпичани от векове от слънцето. Усещате как песъчинките преминават между пръстите ви, като спомени от старо време. Ароматът съчетава връхните нотки от ябълка и кардамон със средните от балсамова ела и жасмин, преминавайки в базовите нотки на масло от уд и сандалово дърво.

Парфюмът е поставен в 100 ml флакон с блестящ жълт цвят, а капачката му е с интригуващи шарки. Самият флакон е поставен в кутия, украсена с ефектни пясъци със златисти нюанси и сложни форми, който представя сините морета.

ВРЪХНИ НОТКИ: Зелени нотки, морски нотки, лайм, бергамот, лимон, салвия скларея, ябълка, сини сливи, грейпфрут, малини, ананас, шафран, кардамон, джинджифил, бистри водни нотки, кокос, теменужки, пикантни нотки, мирис на свеж въздух

СРЕДНИ НОТКИ: Балсамова ела, лотос, цветя, циклама, роза, жасмин, кедър, кашмир, сандалово дърво, ванилия, боровинки, перуника

БАЗОВИ НОТКИ: Сандалово дърво, бял мускус, ветивер, нотки от амбра, пачули, безценен дървесен аромат, имортела, масло от уд, ванилия

Парфюми Nabeel
Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.

„Бъди пръв, посрещай предизвикателствата, бъди различен“
Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel.

История на марката
Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.
Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.
Започвайки от значението на думата „Nabeel“ на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.

Продукти с марката Nabeel
Колекциите, които брандът Nabeel предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.