Вчера Джулиана Гани е била изписана от родилното на Софийска болница и вече с малкия юнак са си вкъщи.

Припомняме, че Джулиана Гани роди навръх Нова година, а за благата вест съобщи самата тя, като публикува снимка на бебешка ръчичка в личния си профил. Малкият юнак тежи почти 4 кг.

Красавицата и първородният й син са прекарали 3 дни в Софийската болница, тъй като е родила със секцио. „Въпреки, че твърдо съм за нормалното раждане, избрах секцио, тъй като имах разкритие на 30.12 и се падаше да родя на Нова година…“ – споделя Джулиана ексклузивно за Green-News.bg

Джулиана и Илиян избраха столицата пред родния Пловдив в последния момент, тъй като искали да замразят стволови клетки в най-голямата акредитирана частна банка за съхранение в Европа, но се оказало, че от Пловдивската болница не работят с „Future Health“.

Грандиозно е било както изписването, така и посрещането на Джулка и малкия юнак. Едни от най-близките й приятели не пропуснаха да я посрещнат в болницата при изписването на бебето. Сред тях са журналистът Антон Стефанов, както и Александра и Даниел Петканови.

 

Наследникът на Джулката и Илиян Найденов бе посрещнат с куп балони, подаръци, декорации и сладкарски изкушения.

„Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия принц и той вече командва къщата със замах, хаха!“ – написа Гани в социалните мрежи и сподели фотоси от посрещането на бебока, чието име за момента се пази в тайна.