Лидия и Константин разказват за изпепеляваща любовна история в новата им песен

В социалните мрежи, младата певица Лидия сподели изненадващо фото, на което виждаме как е седнала в скута на гласовитият Константин. На снимката, двамата демонстрират изключителна близост, но фотото само по себе си подсказва, че събирането на изпълнителите е по повод съвместен проект.

View this post on Instagram

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)


„Щастлива съм за възможността да работя с този голям професионалист. Благодаря ти, Константин, че бяхме заедно в това.“ – пише русокосата певица в Инстаграм.

Става въпрос за първата колаборация между Лидия и Константин, която носи заглавието „Грешници“. Видеоклипът към песента получи своята онлайн премиера в канала на „Алфа Мюзик“ – лейбъла на фолк звездата Галин.

Само за няколко часа, песента, в която Лидия и Константин пеят за изпепеляващата любов, регистрира значителен брой показвания и се нареди в класацията „Набиращи популярност“ на YouTube под номер 2. По-всичко личи, че парчето ще се превърне в тотален хит и ще оглави музикалните класации – това твърдят и меломаните.

View this post on Instagram

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)

За музиката и аранжимента към парчето са се погрижили Деян Асенов и Галин. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Лидия, а видеолентата е заснета от Людмил Иларионов-Люси и Виктор Костов.

А какви са вашите мнения за песента, научаваме от коментарите ви.