“Хиляда пъти” събра приятели и фенове на Румен Борилов на едно място.

Специалната промоция на новия и първи самостоятелен албум на талантливият изпълнител Румен Борилов – „Хиляда пъти“, премина изключително успешно, с много шум и само хубаво настроение.

В късните часове на 24 Януари стартира концерт-промоцията, на която абсолютно на живо Румен изпълни песните от най-новия си хитов албум. Дискът, който включа 11 песни, 10 познати песни и едни нов сингъл ще бъде в продажба от средата на месец Февруари.

Румен Борилов пристигна на събитието придружен от семейството си със скъпа лимузина специално подсигурена от Limos.bg.

Специално място на промоцията имаше и бащата на Румен, легендарният Борил Илиев, който с гордост споделяше радостта на сина си.

Специална подкрепа на певеца му оказаха от музикалната компания, която стои зад гърба му, а именно „Фентъзи Груп Медия“. Бляскавото събитие се състоя във „Фабрика 126“ – мястото за хора и идеи, които не търпят ограничения и едно от най-големите АРТ пространства в София.

Събитието бе уважено от много приятели, близки и колеги, сред които бяха Наси, Мънки и Ева-Марти.

Силвестър Матеев-Силвър и разбира се – група „Фантазия“ бяха част от музикалната вечер и съпровождаха Румен Борилов на сцената.

Самият Силвър откри вечерта с чувствени думи за дългогодишното им приятелство и в последствие и общият им професионален път.

Интересен факт, е че промоцията бе направена така че, за да съвпадне с 30-та годишнина на изпълнителя на музикална компания „FGM“.

Румен Борилов получи портрет от съпругата си, а огромна торта с обложката на албума му пък бе специален подарък от музикалната му компания.