Изпълнителите зарадваха своите почитатели с новината, че вече са заснели видеоклип към ново парче. Песента, на която Силвър и Роксана са заложили е изпълнена с много настроение и весели емоции.

Певицата от каталога на музикална компания „Пайнер“ и звездата на „Фентъзи Груп Медия“ вярват, че парчето ще се нареди сред любимите заглавия на публиката и ще намери заслужено място в клубовете и музикалните класации. За реализацията на клипа изпълнителите избраха датата 9 май, когато отбелязваме Деня на Европа.

Предстои да разберем какво са ни подготвили изпълнителите след като изминаха три години от премиерата тоталният им хит -„Петък, събота, неделя“, който междувременно се радва на цели 9 милиона показвания в YouTube.

„Дано ни е на кадем. Снимките са към своя край, а резултатът е повече от европейски!“ – написа Роксана в социалните мрежи.

Звездният дует не пропуснаха да споделят и бекстейдж кадри в официалните си Фейсбук страници директно от снимачната площадка, именно чрез тях загатнаха за част от ексцентричните си визии.

Парчето е по музика и аранжимент на Силвестър Матеев-Силвър, а по текста са работили и двамата изпълнители. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.