За да не остане по-назад, най-младата „Пайнерка“ напомпа устните си

Даниела Пирянкова, която е едно от най-новите попълнения в каталога на „Пайнер“, прибегна до интервенциите. От достоверен източник научихме, че малката Лолитка е изпитала потребност да направи корекции по себе си и без да се замисли се доверила на професионалист в областта, който й поставил хиалуронова киселина в устните, което количество обаче е доста естетически издържано.

Феновете на Данна, както е артистичният й псевдоним, бързо забелязаха, че устните й изглеждат много обемни за крехката й възраст и не пропуснаха да й направят забележка. „Не мисля, че имаше нужда да си слагаш хиалуронова киселина“, „Преди тази интервенция изглеждаше в пъти по-добре“ – коментират последователите на певицата.

Освен хиалуроновата киселина в устните, младата фолкпевица може да се „похвали“ и с още една интервенция. В края на миналия месец, Данна е посетила една от най-модерните столични клиники по естетична медицина, която се хвали с предоставянето на висококачествени услуги. Именно там й е поставен филър за околоочния контур, който служи за прикриване на тъмните кръгове и торбичките под очите.

15-годишната Даниела, която бързо се наложи в средите, очевидно не предпочита да запази естествената си красота и иска да прилича на по-големите секси какички в чалга индустрията.